Recipes Drink kafe

Shije kafe-it është zhvilluar në një numër kaq të variacioneve të tjera, se zgjedhja që konsumojnë për të në fund të marrë për veten tuaj herë pas here mund të jetë një punë e shfrenuar. Por shtëpitë kafe të ndodhë që të jenë të ndihmuar nga ana e konsumatorëve thjesht çojnë në listën e tyre të pije kafe arritshme, ata të vini të mirë të recetave pije kafe të gatshme.

Ju mund të gjeni lloje të ndryshme të java e cila mund të ju dhe një tjetër të veçantë të ndihmojnë. Ka Kafe rregullt, Neskafe, Java, Kapuçin, Qumësht, Kafe moka, Amerikan, dhe Strike.

Ekspres Normal – Vetëm nevojë hot-ujë dhe kokrra nga llum kafeje. Kjo është e përzier dhe lihet të pranojë rreth një minutë para se ajo mund të konsumohen. Përveç se, kafe tipik gjithashtu mund të jenë të bardhë apo thjesht e zezë. Kafe e errët nuk ka shtesa të tjera për të, ndërsa kafe e bardhë mund të jetë përzier me një krem ​​pak hapa larg qumështit. Duke shtuar glukozës në të dy variacionet do të jetë e varur nga preferencat tuaja personale.

Kafe i menjëhershëm – Përdor kafe që është i lëmuar ose pluhur. Kjo është një pije i përshtatshëm për ata që duan të bëjnë filxhan i tyre i kafe e lehtë dhe e shpejtë për të bërë (Periudha brewing që nuk është më për të kryer është). Ju vetëm do të duhet të ketë ky pinë në çast dhe për përzierje pluhur.

Java (origjinën në Itali) – Kafe java përdor asgjë, por baza e mrekullueshme kafe e kombinime kafe që janë të ndryshme. Kjo pije mund të shkojnë nga dark, medium, të dekafeinato dhe gjithashtu ka shijet dallueshme.

Kapuçin – Kjo pije kafe përfshin një foto të java dhe është e veshur në mënyrë tipike me qumësht foamed në krye (kjo mund të ndihmojë të përfshijnë nxehtësinë e), dhe një pluhur pak përhapur nga arrëmyshk.

Kapuçin (qumështit në italisht) – Një lloj Espresso që është bërë zakonisht me qumësht që është steamed (gjithashtu ofron qumësht foamed në krye të saj) . Pastaj shtoni qumështit, kështu që nëse ju doni të vërshëllen poshtë fuqinë e shije kafeje. Por duhet të ju dëshironi në një mënyrë tjetër rreth, vetëm të shtoni dy të shtëna java të vet Latte tuaj.

Kafe moka (origjinën në Jemen) – Bërë në thelb nga fasule. Veç kësaj, ajo mund të krahasohet me pije kapuçin ose një kapuçin por është një gjë e një version të nicer. Është shtuar zakonisht me shurup ose një pluhur pak të nxehtë çokollatë.

Amerikan (përdor fasule kafeje) – Kur urdhërimin e një Americano, parashikojnë se vetëm me një e shtënë e caffeine, ju do të jenë të paturit e një pije që është më shumë ujë të nxehtë me të (natyra e java është bërë duke përdorur ujë më pak të koncentruar).

Grevë – Kjo është vetëm një pije Espresso s ftohur version. Është e përzier zakonisht me disa akull grimcuar, glukozë, neskafe, locion, dhe ujë.