Popular Kopi

Kanggo liwat siji ewu taun, manungsa wis nguwasani-gambar saka sipping lan nggawe warung. Ing Herder wedhus pisanan sing iku dipercaya wis diwiwiti tari bebarengan karo brayaté Gusti Allah sawise akeh woh abang mistis, menyang commuter modern dina ngalami tangi bodo saking java, kacang buncis apik banget wis dadi merata lan requirement gawe ketagihan bebarengan karo alamat penake.

Punika dipikir ing wolung saka kafein populer mung carane kanggo appreciate wong-wong mau, lan produk-produk ana ing omahé sing paling warung discerning.

Begjanipun kanggo Amerika, ing planetis kacang buncis paling bener kanthi gampang kasedhiya ing ngisor iki lan planning warung wis dadi lan seni. Ora luwih pleased karo swill sing nyerahke kanggo kafein, java penyayang sing tinkering karo macem-macem versi ngombe penambahan favorit.

Warung

Kafein mung warung kuat ireng diprodhuksi dening nggawe banyu liwat Dim-roti panggang coffees fragrant ing kejem ing mesin Espresso. A warung brewed mlaku uga duwe heavy, crema emas-coklat (umpluk) ing kawitan marketing. Ing gula sampeyan kalebu uga pindhah ing kawitan marketing kanggo njaluk sakepel saka wektu sadurunge mboko sithik arep menyang basa nalika crema gedhe.

Cukup carane ngemot iku: Kafein kudu kudu olèh loro dhewe utawa gadhah sendok teh sing sethitik saka gula. Gadhah iku “singkat” gawe katut sing iku Akibate liyane fokus lan wis banyu, lan “lengkap” Utawa migunakake banyu lan ora minangka banget.

Kafein bisa dadi basis kanggo njaluk pilihan saka sudhut produk warung Seluk-beluk, kaya cappuccino ing, nanging akeh pecandu lan purists nandheske sing ngenalke soko (Kejabi sethitik saka gula) punika nyenyamah, padha Scotch pembuangan nggabungke malt individu karo cola.

Nyedhiyani perspektif sing: Ngenalke speck saka susu steamed mrodhuksi lan macchiato Espresso (“kesawang” nuduhake di wernani utawa ditetepake). Anjog Espresso mbantu iku dadi kaca Espresso con. Kafein sing bener (kang liya “didandani”) digawe dening Kajaba saka mlayu saka Grappa, cognac utawa sambuca.

Cappuccino

Cukup carane ngemot iku: Iku khas kanggo nyebar froth cappuccino Panjenengan gadhah dicokot sing sethitik saka coklat grated utawa coklat wêdakakêna.

Iki wedang kafein banget populer wis diuripake menyang pilihan sing bener sing paling khas part warung kopi bruwang (utawa atleast model iku). A cappuccino asli mung dicampur saka susu froth lan bagéan padha Espresso susu. Wedang iki apik banget, yen digawe sabenere, bisa nambah kaya nambani nggunakake kasugihan lan jinis-jinis ruwet sawijining.

Nyedhiyani perspektif sing: njaluk watesan Panjenengan “peteng” (ora) tegese kaya susu kurang saka normal, nalika “langit” (cahya) nuduhake kaya liyane. Lan wedang panas banget cappuccino panas ndadekake, bebarengan karo ana “lancip” cappuccino digawe nganggo Kacang utawa susu skim.

Amérika

Cukup carane ngemot iku: Saperangan seneng nganggo amarga padha bisa uga warung biasa sing, karo / utawa gula lan biasa, nanging pecandu nyaranake ngramut biasa kanggo sawetara minimal kanggo njupuk salah siji sing paling rasa ing kafein.

Lan Americano mung siji-dijupuk saka kafein sijine menyang tuwung banyu digawe panas. Judhul iki dianggep wis diwiwiti kaya dicokot sing sethitik saka ngenyek kanggo Amerika, sing 'd nalika gained pangenalan karo rasio iki lake weaken kafein sing. Iku wis mastered dening saperangan omahé warung, Nanging, lan uga kasil wis diuripake menyang warung basis kafein sugih minangka sampeyan bisa kanggo ngombe lan seneng sadurunge arep ing lapangan bal-balan lan leaping ing Vespa Panjenengan.

Nyedhiyani corak iku: Americano ora umume dijupuk gadhah corak, nanging gadhah iku “ice” iku nangani paling apik ing dina anget.

Caffe Latte

PR-au Lait

Cukup carane ngemot iku: Gula kanggo rasa, lan iku uga becik kanggo ngeculake. Nyedhiyani corak: Ora umum dijupuk gadhah corak iku.

Wedang Jerman standar iki iso dibandhingke kanggo latte sing kejaba iku digawe ing-1:1 persentasi karo susu, karo warung brewed ing panggonan kafein. Iku dianggep jinis ora pati roso saka latte.

Ana mung latte sing siji-dijupuk saka kafein telung wilayah saka susu.

Nyedhiyani corak: Ora umum dijupuk gadhah corak iku.

Cukup carane ngemot iku: Sugar cappuccino Panjenengan ngerteni lan kanggo rasa donya Fantastic kleleb. Cemilan, bêsik panganan cuci mulut karang-jinis uga resik bakery Perancis bisa ngganti kafein tengen menyang nedha isuk sing bener nonna sandi (leh) bakal sarujuk saka.

PR Mocha (Ing chachino)

Iki bisa dadi cappuccino utawa latte karo wêdakakêna utawa coklat sirup klebu. Ana uga variasi sing godhongé amba ing mung carane iki tenan diatur, Mulane njaluk warung-house sadurunge sampeyan tuku carane lagi mengkono iku.

Caramel Macchiato

Sing alternatif liyane sing diatur ing akeh cara dening macem-macem omahé warung. Ing technique khas wis nyawiji kafein caramel lan susu foamed, nalika nggunakake sawetara steamed susu. Seneng, vanilla gawan menehi roso tambahan.

Nyedhiyani perspektif sing: Drizzled karo sauce, temenan iku. Wedang arang banget ketagihan iki kepengin apa-apa kanggo nggawe kawruh Espresso.

Cukup carane ngemot iku: minangka bisa dadi cukup becik Dictionary sampeyan bisa kalebu gula, nanging roso iku pisanan.

Cukup carane ngemot iku: Kaya ” watesan,” bisa paling ndhuwur dening sampeyan karo coklat utawa coklat wêdakakêna.

Nyedhiyani perspektif sing: Garnish karo krim kanggo iku.

Liquid paling apik

Ing panggonan ngadeg ing-line utawa nunggu ing drive liwat kanggo njaluk produksi baris digawe warung a la “double” pilihan, kok kowe ora nangani dhewe kanggo kawruh warung apik banget lan luwih maha?